Yıldız hocayı üzen haber....

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketi sonrasında duygularını paylaştı.

Spor Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 22:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
216 okunma
Google News

Çok üzgün olduklarını belirten Yıldız, sezon başında Gebzespor’dan Kahramanmaraş İstiklalspor’a transfer olan Burhanettin Sever’in enkazda kaldığı haberi sonrasında yıkıldıklarını söyleyerek, “Ne diyebiliriz ki, sözün bittiği yerdeyiz. Futbol konuşacak değiliz, ayıp ederiz. Hepimiz berbat bir durumdayız. Burhanettin’in enkazda olduğunu duyduk mahvolduk, kendimizi çok daha kötü hissettik. Enkazdan çıkarıldığını duyduk, çok şükür hayati tehlikesi yokmuş. Ancak oradaki herkes ülkemizin birer canı. Maalesef her şeye, her yere geç kalıyoruz. Başımıza gelmeden anlamıyoruz. Her depremde aynı senaryolar. Deprem bölgesinde birçok vatandaşımız siperane şekilde çaba sarf ediyor. Buna rağmen birçok art niyetli, ahlaki değerlerini yitirmiş olan, ürünlere zam yapan, yağmacılar, hırsızlar, suiistimalciler var. Ne yapacağımızı, nasıl düşüneceğimizi şaşırdık. Her birimizin psikolojisi bozuldu”

BİLİMİ CİDDİYE ALMALIYIZ

Yıldız “Her anlamıyla çok zor olan bu süreçte maddi ve manevi elimizden gelen ne varsa yapmalıyız. Ülke olarak yardım eli isteyen vatandaşlarımıza destek olmamız gerekiyor. Bilimi ciddiye almamız gerektiğini umarım anlamışızdır. Bilim bu depremlerin geleceğini çok önceden söylemişti. Ancak buna rağmen tedbir alınmadığını gördük. Ülkemiz deprem kuşağında. Her depremden sonra belki aynı cümleleri söylüyoruz ama gerçekten bu felaketten dersler çıkarmalıyız. Çünkü deprem hayatımızın ne yazık ki bir parçası. Hiç istemesek de bir gün yine deprem olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.