İşte Gebze Saadet Partisi’nin adayları...

Saadet Partisi, Gebze Belediye Başkan adayı ve meclis üyeleri için aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 09:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
176 okunma
Google News

Gebze Kent Meydanı Sardunya Salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nurettin Çelik ile Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda salonda büyük bir coşku hakimdi.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mustafa Türel konuşmasında önemli konulara dikkat çekti.

Türel konuşmasında; billboard ve rant belediyeciliği yerine halka hizmet belediyeciliği yapacaklarını söyledi. Türel; “Hizmetleri sadece zamanında ve eksiksiz sunmakla kalmayacak, her ihtiyaca özel ve mükemmel bir düzende hayata geçireceğiz” dedi. Belediye yönetimi olarak işi ehline vereceklerini de ifade eden Türel; “Her şeyi biz biliriz demeyecek, ilime ve bilime doğruya güveneceğiz. Liyakat et temel ilkemiz olacak. Torpil yüzünden iş bulamadım söylemi bizim dönemimizde tarih olacak. İşe alımlarda liyakatin dışında hiç bir kriteri dikkate almayacağız” diye konuştu.

Kaynakları vatandaşın refahı ve huzuru için kullanacaklarını da ifade eden Türel, “Aklımızı çıkarlarımıza kurban etmeyeceğiz. İhalelerde yolsuzluk ve kayırmacılığa son vereceğiz. Lüks ve şatafat için yapılan her türlü harcamanın önüne geçecek, belediyenin tüm imkanlarını vatandaşlar için kullanacağız. Belediye malı olan her bir kağıdı ve kalemi milletimizin alın teri olarak koruyacak ve kullanacağız. Bizim anlayışımızda belediye malı yetim hakkı kadar kutsaldır” dedi. Hizmetlerde asla partizanlık yapmayacaklarını da söyleyen Türel; “Bu topraklarda yaşayan her birey bizim için eşit değerdedir. Gönlümüz ve kapılarımızın vatandaşlarımıza her zaman açık olacaktır. Gecikmiş bir adaleti adalet saymadığımız gibi gecikmiş bir hizmeti de hizmet saymayacağız. Yaptığımız her işi vatandaşın gözü önünde yapacak ve şehrin yönetiminde tüm vatandaşları aktif birer katılımcı yapacağız. Vatandaşlarla bütünleşecek, vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacaktır. ‘Bu bizim işimiz değil’ demeyecek, her sorunu dinleyecek ve çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu toprakların zengin kültürel miraslarını koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız. Her alanda halkımıza sunduğumuz tüm hizmetlerde mükemmeli arayacağız” dedi. Mustafa Türel daha sonra Gebze’ye yapılacak projelerle ilgili katılımcılara bilgiler verdi. 

Programda Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ve Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural da birer konuşma yaparak Milli Görüş iktidarı için herkesin çok çalışması gerektiğine değindiler. Konuşmaların ardından Saadet Partisi Gebze Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı yapıldı. Salonda bulunanlar belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları lehine bol bol alkış tutup slogan atarak destek oldular.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.