Soyluçiçek’ten “yönetici” açıklaması…

Önceki dönem Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, hem devlette hem de kurumlarda gelenekleri bilmeyenlerin yönetici yapılmaması gerektiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.02.2023 23:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
73 okunma
Google News

Soyluçiçek, hem özel sektörde hem de devlet kurumlarında devamlılığın esas olduğunu bilmeyenlerin yönetici yapılmaması gerektiğini kaydetti. Başkanlığı bırakmasına rağmen aktif siyasete devam eden ve yaptığı açıklamalarla ses getiren Cihan Soyluçiçek, yine önemli mesajlar verdi. Soyluçiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, kurumların işleyişi ve yönetici profiline ilişkin konuştu.Eski CHP Kocaeli - Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, kurumlarda görev yapmanın önemine değinerek, "Devlet geleneği de böyle özel sektör de böyle. Kurumlarda devamlılık esastır. Bu değişmez kuralı bilmeyenler ne kuruma yönetici olsun, ne de kurumun çalışanı." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.